Verksamhetschefer till område Medicinska specialiteter

Är du redo för en spännande resa in i framtiden inom hälso- och sjukvården? Vi söker nu verksamhetschefer till flera verksamhetsområden i Karlstad med fokus på utveckling och modernisering. Är du den visionära ledaren vi letar efter? Ta chansen och vara med på denna inspirerande resa!

Din arbetsplats
Område medicinska specialiteter är ett av flera områden inom hälso- och sjukvården. I det nybildade området ingår åtta olika verksamhetsområden i Karlstad och Arvika som har en spännande utvecklingsresa framför sig. De flesta av verksamheterna är delaktiga i arbetet kring sjukhusbygget, Nya CSK, som är ett stort projekt för att modernisera våra sjukhuslokaler på Centralsjukhuset i Karlstad. I arbetet ingår som en självklar del att anpassa våra arbetssätt till framtidens krav och resurser vilket i sin tur kan innebära att uppdraget kan komma att förändras över tid i den riktning vi väljer att gå.

Nu behöver vi rekrytera nya verksamhetschefer till Akutkliniken, Infektionskliniken och Neurologi-och rehabiliteringskliniken. Vill du vara med oss på resan in i framtiden?

Ansök nu

Annonser

Annonser